Badkamer installeren in Rotterdam?

Vandaag de dag is een badkamer allang niet meer slechts een ruimte waar u even snel onder de douche stapt of uw tanden poetst. Het is een vertrek dat een belangrijke plek in huis inneemt en waar veel tijd wordt doorgebracht. Daarom is het des te belangrijker dat deze kamer aan al uw wensen voldoet. Zowel qua vorm en design als qua functionaliteit en prijs-kwaliteitsverhouding. Het is verstandig om voor klussen aan uw badkamer een professional in te schakelen. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe douchebak plaatsen of het hele vertrek onder handen laten nemen? In de regio Rotterdam kiest u dan voor de specialisten van JM Installaties.

Expert in installatie

U wilt meer tijd voor uzelf nemen en wilt een bad plaatsen? Wilt u een wasmachine-aansluiting realiseren? Of wilt u een douchebak plaatsen? Wij nemen u elke taak graag uit handen, hoe klein of groot deze ook is. Ook wanneer u een complete badkamer installeren wilt, kunt u op ons rekenen. Wij kunnen het gehele proces voor u verzorgen, van begin tot eind. Dat begint bij een inspectie van de huidige situatie, gaat verder met het opstellen van een uitvoerig plan van aanpak en resulteert in een zorgvuldige aanleg van de badkamer.

Ook voor reparatie en renovatie

Onze service gaat nóg verder dan nauwkeurige montage. U kunt namelijk tevens bij ons terecht voor reparatie en renovatie van uw douchevertrek. Heeft u lekkage in de badkuip? Wilt u nieuwe kranen laten plaatsen? Of moeten de tegels worden vervangen? Bij onze monteurs kunt u met een gerust hart aankloppen. Als betrouwbare badkamer installateur staan we in Rotterdam en omgeving tot uw dienst!