Gootsteen ontstoppen in Rotterdam

Hoort u borrelende geluiden wanneer u de kraan laat lopen? Of blijft er water in de gootsteen staan? Waarschijnlijk is de gootsteen ontstoppen dan een verstandig idee. Zoekt u hiervoor een vakman die deze klus voor u kan uitvoeren? In de regio Rotterdam is JM Installaties uw aangewezen partner.

Dit kunt u zelf doen

In veel gevallen hoeft gootsteen ontstoppen niet zo moeilijk te zijn. Vooral een beginnende verstopping kan regelmatig zelf worden opgelost. Gooi hiervoor een kopje soda in de gootsteen, gevolgd door een flinke scheut warme azijn. Dit spoelt u met kokend water de afvoer in. Eventueel kunt u dit nogmaals herhalen. Vaak zal deze procedure genoeg zijn om het water weer goed weg te laten lopen. Is dat niet het geval? Schroef dan de sifon los, en verwijder al het vuil. Ook kunt u nog aan de slag gaan met een ontstopper. U merkt het al: er zijn diverse dingen die u zelf kunt proberen.

Schakel ons in

Wanneer de verstopping bijzonder hardnekkig blijkt te zijn, is het goed om te weten dat u er altijd een specialist bij kunt halen. Onze loodgieters zijn voor spoedgevallen zelfs 24/7 bereikbaar! Hiervoor belt u ons op het nummer 010 - 798 00 41. Heeft uw klus minder haast, of wilt u eerst meer informatie ontvangen? Dan kunt u ook ons contactformulier invullen. U hoort dan zo vlug mogelijk van een van onze medewerkers. Laat ons uw gootsteen in de badkamer of keuken ontstoppen. In Rotterdam en omgeving kunt u altijd bij ons terecht!