Uw installateur in Rotterdam

Aan onze bedrijfsnaam, JM Installaties, kunt u het al zien: ons bedrijf is tevens als installateur actief. U kunt ons dus niet alleen als loodgieter inschakelen, maar ook voor installatiewerkzaamheden. Van badkamer tot CV ketel: wij kunnen voor montage zorgen. En tevens kunt u voor onderhoud, renovatie en reparatie bij ons terecht. Onze allround vakmannen staan in de regio Rotterdam voor u klaar.

Werkzaamheden van ons installatiebedrijf

Onze professionals bieden u een uitgebreid pakket aan diensten. Bent u op zoek naar een dakdekker? Klop dan vooral bij ons aan. Wilt u een CV specialist in de arm nemen voor de aanschaf en montage van een nieuwe ketel? Wij zijn uw aangewezen specialist. U wilt leidingwerk leggen of uw badkamer laten renoveren? Ook hierbij zijn we u graag van dienst. U merkt het al: er is maar weinig wat we als installateur niet voor onze rekening kunnen nemen!

Meer informatie?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u ons inschakelen voor deskundig advies, of voor installatie of reparatie? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar het nummer 010 - 798 00 41. Ook kunt u ons contactformulier invullen, dan laat een van onze medewerkers vlug van zich horen. We zijn u als ervaren installateur in Rotterdam en omstreken graag van dienst.