Gasleiding aanleggen in Rotterdam

Waterleidingen of een afvoer monteren zijn klussen die nauwkeurig moeten gebeuren. Toch kan een ervaren doe-het-zelver hier vaak nog prima mee uit de voeten. Met gasleiding aanleggen ligt dat iets anders. Hoe handig u ook bent, we raden u aan om voor een professional te kiezen. Wanneer u met gas werkt, zit een ongeluk namelijk in een klein hoekje. Dat wilt u beslist voorkomen! Neem daarom een vakman in de arm voor al uw opdrachten op het gebied van gasleiding. In de regio Rotterdam kunt u hiervoor terecht bij JM Installaties. Als loodgieters met jarenlange ervaring zetten we onze kennis en kunde graag voor u in.

Installatie, onderhoud en vervanging

Moet uw bestaande gasleiding vervangen worden? Of heeft u verbouwplannen en wilt u de gasleiding verleggen? Wij kunnen het allemaal voor u verzorgen. Van installatie tot onderhoud en vervanging: wij helpen u met plezier. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Wanneer u ons inschakelt, komen we daarom eerst bij u langs om de situatie uitvoerig te inspecteren. Aan de hand daarvan stellen we een plan van aanpak op, dat we met u communiceren. En bent u het daarmee eens? Dan gaan we vervolgens vlug en vakkundig voor u aan de slag.

Snelle service bij reparatie

Vermoedt u dat u te maken heeft met een mankement aan uw gasleiding? Kom dan meteen in actie. Bij problemen met gas is de situatie nog even aankijken namelijk bijzonder onverstandig. Bij zeer ernstige spoedproblemen raden we u zelfs aan om het alarmnummer 112 te bellen. Verder kunt u altijd een beroep op onze vakmannen doen, door te bellen naar 010 - 798 00 41. Voor noodgevallen kunt u ons hierop 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar bereiken.

Meer weten over onze werkzaamheden? Of wilt u ons meteen inschakelen voor een opdracht? Neem dan gerust contact met ons op. In Rotterdam en omgeving kunt u altijd op ons rekenen!