Kampt u met lekkage in Rotterdam?

Vochtige muren, ongedierte in huis, kringen op het plafond. Soms is het overduidelijk: u heeft te maken met waterlekkage. Onderneem dan snel actie om grotere overlast en beschadigingen te voorkomen! In andere gevallen is het echter lastiger vast te stellen of u een lek in huis heeft. Weet u het niet zeker? Laat er dan toch ook een specialist naar kijken. Zo kunt u een mogelijke lekkage zo vlug mogelijk laten verhelpen. Zoekt u hiervoor een ervaren loodgieter? In de regio Rotterdam kunt u hiervoor terecht bij JM Installaties. Onze medewerkers helpen u graag van de problemen af!

Hulp bij elk type lek

Er bestaan veel soorten lekkage. Ze hebben allemaal een ding gemeen: ze zorgen voor veel hinder en kunnen u met hoge kosten opzadelen. Hoe eerder u er daarom bij bent, hoe beter. Bij welk type lek kunt u bij ons terecht? Het lek kan zich bijvoorbeeld bevinden in uw:

Vermoedt u dat de bron van de problemen elders te vinden is? Neem ook dan gerust contact op met onze experts. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen we u ook hierbij van dienst zijn!

Schakel onze spoedservice in

Een lekkage moet liever gisteren dan vandaag gerepareerd zijn, dat is onze filosofie. Daarom bieden we u een snelle spoedservice. Deze kunt u op elk moment van elke dag bereiken, dus ook in het weekend en tijdens feestdagen! Wanneer u ons belt op het nummer 010 - 798 00 41, komen we vervolgens zo vlug we kunnen naar u toe. We inspecteren de situatie en gaan meteen aan de slag om een passende oplossing te realiseren. In Rotterdam en omstreken staan we altijd voor u klaar!