Plafond lekkage in Rotterdam?

Ziet u allemaal vochtkringen verschijnen op uw plafond? Dan is de conclusie duidelijk: u heeft te maken met lekkage in huis. Wanneer u plekken op uw plafond signaleert, is de lekkage vaak al in een vergevorderd stadium. Het is daarom van groot belang om meteen actie te ondernemen. Wij raden u aan om er een ervaren loodgieter bij te halen. In de regio Rotterdam kunt u bij (een vermoeden van) plafond lekkage altijd een beroep doen op de experts van JM Installaties. Onze vriendelijke vakmannen helpen u graag van de problemen af.

Locatie van de lekkage in huis

Wanneer u een lek in het plafond of een lekkage in de muur opmerkt, hoeft dat niet de plek van de overlast te zijn. De bron kan zich namelijk op een andere locatie bevinden. Het kan lastig zijn om deze plaats op te sporen. Gelukkig hebben onze medewerkers hier veel ervaring in, zodat de lekkage in bijna alle gevallen vlug en zonder onnodige hinder wordt gevonden.

Aarzel niet, maar bel

Blijf niet afwachten, maar haal er meteen professional bij wanneer u lekkage aan uw plafond signaleert. Bij ons loodgietersbedrijf kunt u dag en nacht terecht! Op het nummer 010 - 798 00 41 zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar bereikbaar. Aarzel dus niet, maar bel ons meteen! Na uw telefoontje komen we zo snel we kunnen naar u toe, en gaan we voor u aan de slag. In Rotterdam en omstreken zijn wij uw lekkage specialist.