Toilet lekkage in Rotterdam?

Een wc wordt dagelijks intensief gebruikt en verwerkt heel wat water. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel mensen weleens te maken krijgen met lekkage aan hun toilet. Uw wc lekt en u zoekt een snelle oplossing? Dan is het goed om te weten dat u in Rotterdam en omstreken hiervoor kunt aankloppen bij JM Installaties. Als ware lekkage specialist kunt u bij ons altijd vertrouwen op een vlugge en vakkundige oplossing.

Mogelijke problemen aan uw toilet

Wanneer de stortbak van uw wc lekt, zal een handige klusser hier vaak nog zelf actie op kunnen ondernemen. Het wordt echter een ander verhaal wanneer de lekkage onder de wc pot vandaan komt. Dan moet die pot namelijk worden verwijderd. Een dergelijke klus is zeer tijdsintensief en kunt u het best aan een professional overlaten. Onze loodgieters zijn u daarmee graag van dienst.

Bel ons 24/7

Uw toilet lekt? Dat had eigenlijk gisteren al opgelost moeten zijn! Wacht daarom geen moment langer dan nodig, maar haal er meteen een vakman bij. Op ons zult u niet lang hoeven wachten. Wij bieden u namelijk een spoedservice die u dag en nacht kunt bereiken. Op het nummer 010 - 798 00 41 kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar bereiken. Na uw telefoontje komen we vervolgens zo vlug we kunnen bij u langs. In de regio Rotterdam kunt u bij een toilet lekkage op ons rekenen!